oesg-logo  
       
   

Kära medlemmar och go’ vänner!

Då skriver vi redan 2018, det tar alltid ett litet tag innan man inte automatiskt skriver det gamla året. Hoppas att ni nu i lugn och ro också hunnit läsa God Jul 2017 och att ni uppskattar den samma. Vi kommer snart att som alltid starta med arbetet av årets tidskrift -dock avslöjar vi inte ännu dess huvudtema. Här återkommer vi!

Det nya året har redan dragit i gång med Öppet Kök, nästa är planerat till 15.3 då huvudrätten kommer att gå i fiskens tecken. Här kan du anmäla dig.
Innan dess, närmare bestämt den 5.3, kommer vi att anordna en intressant Workshop i Schwedenbomben Shop i Wr. Neudorf.

Vi har redan avverkat en Prata Svenska med ett Musikquiz sammansatt av våran medlen Wilhelm Ahlsson En mycket trevligt och uppskattad afton, tack Wilhelm. Mer Prata Svenska kommer under året.

Givetvis kommer också populära repriser: Under lite högtidliga former träffas vi för att fira Sveriges nationaldag, detta på något trevligt ställe. Midsommar med både vuxna och barn, firar vi givetvis på svenskt vis med midsommarstång, sång och musik, kubbspel och inte minst svensk sommarmat. Under semestertid brukar vi som är kvar i Wien träffas för en Summerdrink och träffa gamla och nya trevliga vänner. Vidare på årets Höstsalong kommer vi att presenterat två svenska duktiga fotografer.

Vi planerar också lite annat smått och gott, härtill återkommer vi dock, senare!

Ovanstående är en del av vad som väntar er som medlemmar, och era gäster, i ÖSG under året.

Vi i styrelsen har också noterat att vi under föregående år knutit många nya och framförallt yngre medlemmar till oss, vilket vi givetvis gläder oss mycket åt!

Med detta önskar vi er alla riktigt välkomna till ett fint 2018 och hoppas att se många både gamla och nya vänner på våra event.

 Med vänliga hälsningar

Viveka och Lars med team

Aktuell information får du som medlem i våra Newsletter och på vår Facebook Präsenz.

 
       
     
           
      © A.G. WebDesign 2010 
Deutsch Svenska Home